Return to site

BrownCow stopt al haar activiteiten.

How now...

Door David van der Meulen

BrownCow. Het was een enerverende rit. Helaas hebben we besloten om de stekker uit onze heilige koe te trekken. De beslissing om te stoppen was natuurlijk moeilijk. Zes jaar hebben we met man en macht gewerkt om onze dromen werkelijkheid te laten worden. Velen weten hoeveel bloed, zweet, tranen, financiële investeringen en ook euforie achter een kantoordeur schuilgaan. Om dan de conclusie te moeten trekken dat dit niet tot een duurzaam bedrijf heeft geleid, is heel taai.

Maar we kennen de uitdrukking “throwing good money after bad”. En dat geldt niet alleen voor geld. Soms is stoppen beter dan doorgaan. BrownCow kende een mooie start, met veel PR, mensen die in ons concept geloofden, dat met investeringen bezegelden en een groeiende community van ex-top zakenmensen en startups. Ook de jaren daarna hebben we overwinningen en hoop gevierd. Maar het was ook worstelen. Met verdienmodellen en met strategie. We hebben fouten gemaakt en soms zat het ons niet helemaal mee. Naar vele golven zijn we toe gepeddeld. Ze zijn allemaal gepakt. Alleen, als we ons oprichtten om de tube te berijden, vonden we onszelf te vaak terug in het kolkende, zoute water.

Hier stopt dus het BrownCow avontuur. Maar niet voordat we iedereen hebben bedankt voor zes onvergetelijke jaren. Voor het vertrouwen, voor ambassadeurschap, adviezen en contacten, voor de interesse en voor deelname aan onze activiteiten. Dank aan onze members, senior experts, partners, medewerkers en onze investeerders. Jullie hebben van BrownCow een bijzonder en super leerzaam experiment gemaakt. En ons een heleboel mooie momenten bezorgd. Trots zijn we op de talloze samenwerkingen die via ons zijn ontstaan.

Voor allen die hard blijven bouwen aan hun eigen business: we wensen jullie veel personeel… maar vooral groei en succes!

Zoals ze in Point Break zeggen:

You walk away?

I walk away.

That's beautiful Johnny.

Op naar nieuwe avonturen.

Vaya con Dios

Kurt & David

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly